Wat is de waarde van uw woning?

Hoeveel is uw (toekomstige) woning eigenlijk waard? Misschien heeft u de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het verbeteren van uw woning en bent u benieuwd met hoeveel waarde uw woning is gestegen. Het kan ook zijn dat u een huis op het oog heeft en benieuwd bent wat de waarde nu precies is. Om daar een antwoord op te krijgen is het van belang dat u de woning laat taxeren. Zo weet u niet alleen wat de waarde is van de woning, maar ook uw financier weet welk risico hij loopt. Goed nieuws; ook voor de taxatie van uw woning kunt u bij ons terecht.

Deskundige taxatie en advies

Zodra u een afspraak bij ons heeft gemaakt voor een taxatie dan staan we al snel bij u op de stoep. Zeker in het aankooptraject van een woning wilt u namelijk het liefst niet te lang wachten op een deskundig advies. Wij voeren taxaties uit voor verschillende doeleinden, hierbij kunt u denken aan: financiering van uw woning, verkoop, successierechten, boedelscheiding en alle overige doeleinden. Wij zijn aangesloten bij het NWWI en de Taxateursunie, zodat u verzekerd bent van gevalideerde rapporten die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Maak een afspraak

Vertel ons uw wensen en wij staan voor u klaar! Neem daarom contact met ons op voor een afspraak of kom gerust bij ons langs op kantoor voor een kennismaking.