De Stegen van Nijkerk - Fase 2 3861PC Nijkerk

Project De Stegen van Nijkerk fase 2

De Stegen van Nijkerk fase 2 is de tweede fase van Doornsteegs nieuwste wijk. De Architect heeft zich laten inspireren door de vrije en landelijke omgeving van Doornsteeg. De omgeving is ruin en divers, daarom ook een architectuur met diversiteit. De toekomstige bewoners moet duidelijk zijn eigen woning kunnen aanwijzen. Elke woning verdient zijn eigen karakter. De stijl van elke woning is herkenbaar, past op zijn plek en door hun spel van typische hollandse kappen in verschillende richtingen ontstaat een levendig straatbeeld. Door het gebruik van stoere materialen zoals baksteen, keramische dakpannen, houten details en aandacht voor detaillering zijn de woningen divers en rijk van uitstraling. Het wordt een buurt waar u heerlijk woont, samen met de buren, in een huis dat ‘’eigen’’ voelt.

LET OP: Er is geen inschrijfperiode en er volgt géén loting. Opties kunnen direct worden verstrekt.
U geeft uw voorkeur(en) door en de makelaars zullen de woningen op volgorde van binnenkomst toewijzen aan toekomstige kopers.

Wij vragen u per e-mail uw voorkeur(en) kenbaar maken.

Er is voor dit project geen brochure beschikbaar, de informatie is te vinden op de projectwebsite.


De woningen

1 vrijstaande woning
- Perceeloppervlakte ca. 454 m2
- Woonoppervlakte ca. 172 m2
- Inhoud ca. 751 m3
- Koopsom € 729.950,- v.o.n.

12 Halfvrijstaande woningen
- Perceeloppervlakte variërend van ca. 241 m2 tot 346 m2
- Woonoppervlakte variërend van ca. 149 m2 tot 161 m2
- Inhoud variërend van ca. 645 m3 tot 699 m3
- Koopsom vanaf € 479.950,- tot € 544.950,- v.o.n.

4 Hoekwoningen
- Perceeloppervlakte variërend van ca. 166 m2 tot 247 m2
- Woonoppervlakte variërend van ca. 119 m2 tot 125 m2
- Inhoud variërend van ca. 467 m3 tot 532 m3
- Koopsom vanaf € 328.500,- tot € 449.950,- v.o.n.

4 Middenwoningen
- Perceeloppervlakte ca. 135 m2
- Woonoppervlakte variërend van ca. 119 m2 tot 125 m2
- Inhoud variërend van ca. 446 m3 tot 467 m3
- Koopsom vanaf € 314.950,- tot € 328.500,- v.o.n.

Aardgasloos
Nederland wil zo snel mogelijk een samenleving worden met zo min mogelijk CO2 – uitstoot. Om dit te realiseren zullen alle huishoudens op den duur van het aardgas af moeten. In het nieuwbouwproject ‘De Stegen van Nijkerk’ sorteren we vast voor op deze ontwikkeling en wordt er geen gasnet aangelegd. Uw woning is daarmee klaar voor de toekomst!

Triple beglazing
Zowel de vloeren, gevels als het dak van de woningen worden goed geïsoleerd. In de kozijnen wordt triple beglazing gezet, zodat de gehele ‘bouwkundige schil’ van de woning weinig warmte doorlaat en het binnenklimaat zo min mogelijk warmte verliest. U woont op deze wijze in een comfortabele woning!

Warmtepomp
De woningen van ’De Stegen van Nijkerk’ worden verwarmd door middel van een warmtepomp. Dit is een milieuvriendelijke en aardgasloze manier om uw woning te verwarmen en u te voorzien van warm water in de badkamer en keuken.

De warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht om hiermee de woning te verwarmen. De buitenlucht is de energiebron. In het buitendeel wordt warmte uit de buitenlucht gewonnen en overgedragen aan het koudemiddel. Het binnendeel zet dit om in bruikbare energie om de woning te verwarmen en is direct aangesloten op het verwarmingssysteem, tevens zorgt de binnenunit voor de opwarming van een boilervat. Dit boilervat staat naast de binnenunit en zorgt ervoor dat u altijd voldoende warmtapwater heeft.
Gebalanceerd ventilatiesysteem
Bij goed geïsoleerde woningen zoals in ‘De Stegen van Nijkerk’, hoort een comfortabele en gezonde luchtkwaliteit. Balansventilatie is een systeem van mechanische ventilatie, waarbij de hoeveelheid aangevoerde verse buitenlucht volledig in balans is met de hoeveelheid afgevoerde vervuilde binnenlucht. Het is een gesloten ventilatiesysteem dat bestaat uit een ventilator, een warmte-terugwin-unit (WTW) en een aantal luchtkanalen. In de vochtige ruimte badkamer, toilet en keuken, wordt de gebruikte lucht afgezogen en in de droge ruimtes, woonkamer en slaapkamer, wordt verse lucht aangevoerd. Hierdoor ontstaat een comfortabel en gezond luchtklimaat.

Vloerverwarming
In de woningen wordt er gebruik gemaakt van vloerverwarming. Dit heeft veel voordelen ten opzichte van radiatoren, zoals een comfortabel klimaat, een lagere energierekening en complete vrijheid bij de inrichting van uw woning.

Zonnepanelen
Een warmtepomp draait op stroom: uw woning verbruikt hierdoor geen gas meer. De benodigde elektriciteit wordt voor een gedeelte opgewekt door de aanwezige PV-panelen op uw woning.

Garantie
De woningen worden onder Woningborg-garantie gebouwd.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aantal kavels
21
Woonopp
119 - 172m²
Perceelopp
135 - 454m²
Inhoud
446 - 751m³
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Types