Vrijstaande Villa Nieuwe Kerkstraat 70 3864EG NIJKERKERVEEN

Omschrijving

Met genoegen presenteren wij u deze prachtige nieuw gebouwde vrijstaande villa op een perceel van circa 510 m2. Uniek is natuurlijk het enorme perceel en de fraaie ligging, dit in combinatie met een hoogwaardige bouw maken deze woning tot een fantastische gelegenheid om hier uw droomvilla te bemachtigen. Het enige wat u hoeft te doen is uw eigen wensen door te voeren en u kunt wonen. De aangebouwde garage is gedeeltelijk geïsoleerd. Op de verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig en een casco badkamer die voor eigen rekening in te vullen is.
Heeft u interesse, dan komen wij graag met u in gesprek om alle mogelijkheden door te nemen.

Vraagprijs: € 539.000,-- k.k.

Nijkerkerveen is het hart van Nijkerk en een van de mooiste plekken van Nederland om te wonen. Het veelzijdige dorp wordt omringd door rust en ruimte van de natuurgebieden van het landgoed Slichtenhorst en De Bunt. Daarnaast heeft het dorp een hoog voorzieningen niveau voor zowel jong als oud. De evenwichtige afwisseling tussen rust en levendigheid maakt Nijkerkerveen zo uniek. De ideale geografische ligging biedt een prettig uitvalbasis, met als gevolg minimale reistijden zowel per openbaar vervoer als per auto. Voor velen is een woonplaats als Nijkerkerveen een droom, voor een inwoner van Nijkerkerveen is dit werkelijkheid.

NIEUWBOUWPROJECT "NIEUWE KERKSTRAAT NIJKERKERVEEN" VRIJSTAANDE VILLA

Centraal gelegen in de gezellige dorpskern van Nijkerkerveen, tussen Nijkerk en Hoevelaken met een uitstekende verbinding naar diverse snelwegen wordt deze villa gerealiseerd door Bouwbedrijf van Kommer. Het geheel wordt traditioneel gebouwd en voorzien van kwalitatief hoogwaardige materialen. Op het gebied van isolatie voldoen de woningen aan het energielabel A+.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Startbouw
1/11/2017
Oplevering
12/6/2018
Aantal kavels
1
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Types