Nieuwbouw Nieuwe Kerkstraat te Nijkerkerveen 3864EG NIJKERKERVEEN

Omschrijving

Met genoegen presteren wij u dit schitterende nieuwbouwproject aan de Nieuwe Kerkstraat aan. Deze twee helft van dubbele villa’s worden nu al gerealiseerd en komen op percelen vanaf circa 374 m2 respectievelijk circa 410 m2 te liggen. Uniek aan dit project is de kleinschaligheid van het bouwproces, het optimale voordeel is dat u direct communiceert met de aannemer die uw droomwoning tot in de puntjes afwerkt naar uw wensen. Kwaliteit voert hier de boventoon en dit komt in vele facetten terug. Deze droomwoningen worden standaard geleverd met een uitbouw van 2.40m op de begane grond, hierdoor is ruimte een gegeven, dit gecombineerd met de charmante bouwstijl vormen dit geheel tot een unieke mogelijkheid om hier te gaan wonen. Een optimaal voordeel voor u als mogelijke koper is dat deze twee woningen nu al in aanbouw zijn. De verwachte oplevering zal medio mei 2017 zijn en de ontwikkelaar zal geen bouw/grondrente doorbereken.

NIEUWBOUWPROJECT "NIEUWE KERKSTRAAT NIJKERKERVEEN"
2-1 KAP WONINGEN

Centraal gelegen in de gezellige dorpskern van Nijkerkerveen, tussen Nijkerk en Hoevelaken met een uitstekende verbinding naar diverse snelwegen wordt dit kleinschalige nieuwbouw project gerealiseerd door Bouwbedrijf van Kommer.

Het project bestaat uit een tweetal 2-1 kap woningen op kavels van respectievelijk 374 m2 en 410 m2. De twee woning(en) zijn zeer ruim van opzet en worden traditioneel gebouwd en voorzien van kwalitatief hoogwaardige materialen. Op het gebied van isolatie voldoen de woningen aan het energielabel A+. Om de woning(en) geheel naar eigen wensen te bouwen is er een uitgebreide Meer- & minderwerklijst beschikbaar.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aantal kavels
2
Woonopp
154 - 154m²
Perceelopp
374 - 410m²
Inhoud
546 - 546m³
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's