't Veenerf te Nijkerkerveen 3864MH NIJKERKERVEEN

Omschrijving

Met genoegen presenteren wij u hierbij het nieuwbouwproject ’t Veenerf’ te Nijkerkerveen. ’t Veenerf omvat 18 nieuwbouwwoningen waarvan twee vrijstaande woningen, zes twee-onder-één-kapwoningen, vier hoekwoningen en zes middenwoningen. ’t Veenerf ligt in het buitengebied van Nijkerkerveen. Het plan is geïnspireerd op de vroegere plaggenhutten en heeft een groene en ruime opzet. Het is een kleinschalige buurt geworden, waarbij woongenot voorop staat. De wijk is voor jong en oud, voor elk wat wils. De woningen zijn ontwikkeld met als doel optimaal woongenot voor de gebruiker creëren, het wordt tenslotte uw woning. Wij hopen dan ook dat u de woning vindt die aansluit bij uw wensen. In de verkoopbrochure treft u informatie aan over de woningen, meer gedetailleerde informatie wordt ter zijner tijd verstrekt aan de kopers. Voor inhoudelijke vragen over het plan verzoeken wij u contact op te nemen met Midden Nederland Makelaars of Van der Horst Vastgoed Makelaars.

Nijkerkerveen is het hart van Nijkerk en een van de mooiste plekken van Nederland om te wonen. Het veelzijdige dorp wordt omringd door rust en ruimte van de natuurgebieden van het landgoed Slichtenhorst en De Bunt. Daarnaast heeft het dorp een hoog voorzieningen niveau voor zowel jong als oud. De evenwichtige afwisseling tussen rust en levendigheid maakt Nijkerkerveen zo uniek. De ideale geografische ligging biedt een prettig uitvalbasis, met ls gevolg minimale reistijden zowel per openbaar vervoer als per auto. Voor velen is een woonplaats als Nijkerkerveen een droom, voor een inwoner van Nijkerkerveen is dit werkelijkheid.

Hebt u interesse?
Op 24 november zullen we starten met de verkoop van de woningen in Evenementencentrum De Laak te Nijkerkerveen. Van 17.00 uur tot 19.00 uur bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend de rijk geïllustreerde verkoopbrochure en de overige verkoopinformatie in ontvangst te nemen. Het is vrije inloop dus u hoeft er niet stipt om 17.00 uur te zijn.

Na deze avond kunt u zich voor de woningen inschrijven tot dinsdag 1 december, daarna zal er een loting plaatsvinden. Wij hopen u deze avond te mogen ontmoeten in Evenementencentrum De Laak, Amersfoortseweg 138, te Nijkerkerveen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aantal kavels
18
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's