Woont u in de provincie Gelderland en heeft u interesse in nieuwbouw in Nijkerk? Een compleet nieuw huis op een unieke locatie. De aankoop van een nieuwbouw huis werkt anders dan de aankoop van een bestaand huis. Wij van Van der Horst Makelaars u graag verder. Van een bouwdepot tot aan meer- en minderwerk en bouwtermijnen. Van de zoektocht tot aan de oplevering. Samen vinden we uw droomhuis!

Samen vinden we een droomhuis waarin u zich helemaal thuis voelt!

Interesse? Schakel vandaag nog onze professionele hulp in en ervaar de voordelen van onze dienstverlening zelf! Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over wat we voor u kunnen betekenen.

Nieuwbouwwoning met behulp van een makelaar in Nijkerk

Er komt heel wat kijken bij het kopen van een huis. We vertelden al dat de aankoop van een nieuwbouw huis in Nijkerk anders te werk gaat dan de aankoop van een al bestaand huis. Waar u een bod doet op een bestaand huis, doet u bij nieuwbouw een optie.

Daarnaast krijgt u onder andere te maken met bouwrente, vrij op naam, bouwdepot, een opleveringskeuring en eventuele dubbele lasten. Wij voorzien u als makelaar graag van de beste dienstverlening. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u uw huis verkopen?

Bent u klaar voor de volgende stap? Uw huis verkopen in Nijkerk en zoeken naar uw nieuwe droomwoning. Misschien wel in het centrum van Nijkerk! Bij de verkoop van een woning komt meer kijken dan vooraf gedacht wordt. Wij zorgen er graag voor dat het verkoopproces zo soepel en spoedig mogelijk verloopt.

Wij staan u tijdens het gehele proces bij en denken bij iedere volgende stap met u mee. Van het bepalen van de waarde, het plaatsen van het ‘te koop’ bord tot aan het moment waarop de vlag uit kan. Wij verkopen uw woning in 5 simpele stappen!

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een 9,3!

Ga voor nieuwbouw in de gemeente Nijkerk!

Heeft u interesse in nieuwbouw in de gemeente Nijkerk en klinkt professionele hulp u als muziek in de oren? Schakel vandaag nog de deskundige hulp in van onze makelaars. Wij weten van de hoed de rand en stellen uw belangen te allen tijde voorop!

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen u graag meer! Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend kennis met ons maken op ons kantoor aan de Holkerstraat 12 in Nijkerk.