Woont u in de omgeving van Nijkerk en bent u voor de verkoop van uw huis op zoek naar een makelaar in Nijkerk? Onze makelaars van Van der Horst Makelaars zijn u tijdens deze spannende periode graag van dienst! Maar ook als u op zoek bent naar uw nieuwe droomhuis staan onze professionals u graag bij. Dankzij onze moderne communicatie, heldere ideeën, vertrouwde sfeer en persoonlijk contact komen we samen tot een succes!

Wij zijn van alle (huis)markten thuis!

Schakel vandaag nog onze professionele hulp in! Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie! We maken graag kennis met u onder het genot van een kopje koffie.

Verkoop of aankoop van een nieuwbouw huis in Nijkerk

Of het nou de verkoop van een nieuwbouw huis in Nijkerk of de aankoop van uw droomhuis betreft: wij zijn van alle (huizen)markten thuis. Doordat de verkoop of een aankoop van een huis in de provincie Gelderland voor ons dagelijkse kost is, weten we precies hoe we u verder kunnen helpen.

Wij denken met u mee en helpen u bij het zetten van de juiste stappen! Van de verkooppresentatie tot aan de financiële afhandeling en bezichtigingen. U kunt er op vertrouwen dat u bij ons in goede handen bent.

Klantenbeoordeling van 9,3

Bij een huis verkopen in Nijkerk komt meer kijken dan u denkt. Want wat moet er allemaal gebeuren bij de verkoop van een huis? Wat is het huis eigenlijk waard? En hoe pakt u de onderhandelingen over de vraagprijs aan?

Juist om deze redenen is het goed om u van onnodige kopzorgen af te helpen! Onze makelaars zijn ervaren partners tijdens deze spannende periode. Onze klanten geven ons zelfs een 9,3!

Geen poespas. Wij vertellen u waar het op staat en wat u kunt verwachten.

Huis kopen of verkopen in de gemeente Nijkerk?

Groeit uw gezin letterlijk en figuurlijk het huis uit en is het tijd voor de verkoop van uw stulpje in de gemeente Nijkerk? Of het nou een nieuwbouw huis of een bestaand huis betreft. Wij helpen u verder als dé makelaar in de regio Nijkerk! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Maar ook als u een vraag heeft kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Benieuwd naar de waarde van uw woning? Gebruik de handige tool om de waarde van uw huidige woning in Nijkerk te berekenen.