Vorige | Volgende

Riddererf 0 ong NIJKERK

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

In 2017 wordt gestart met de realisatie van een nieuw project op bedrijventerrein De Flier, aan de Riddererf te Nijkerk, van het inmiddels succesvolle beproefde concept van High Executive bedrijfsverzamel-gebouwen, uitstekend gelegen nabij de A28 / Afslag Nijkerk-Zuid. Dit project gaat bestaan uit ca 16 bedrijfsunits met een begane grond maatvoering van circa 40 tot 70 m2 en inclusief een betonnen verdiepingsvloer van eveneens ca. 40 tot 70 m2. Hierdoor heeft u een bruikbaar vloeroppervlak van ca. 80 - 140 m2 voor een standaardunit. De hoogte van het gebouw is ca. 7 meter. Groot voordeel is, dat u uw unit zelf kunt samenstellen qua vloeroppervlak. Standaard is 40m2 maar 50-60-70 m2 of alle tussenliggende maten zijn op wens voor u in te vullen. De High Executive bedrijfsverzamelgebouwen voldoen aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, waardoor aan alle gemeentelijke eisen ruimschoots wordt voldaan. Mede hierdoor leent het ontwerp van dit gebouw zich meer dan uitstekend voor o.a. kantoorfuncties / opslag functies / fabricage - functies etc. Detailhandel is niet toegestaan. Let er op dat u zelf bij de gemeente toetst of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit bedrijfsverzamelgebouw. Alle tekeningen en artist impressions op deze website zijn onder voorbehoud goedkeuring gemeente. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. TOTDAT DE BOUWVERGUNNING IS VERLEEND KUNNEN DE TEKENINGEN WIJZIGEN.

Units: 10,11,12,13,15
BG ca. 40m2 1e verdieping: ca. 40 m2; Verkoopprijs: € 70.000,-- v.o.n. ex. b.t.w
Units: 9,14,16
BG ca. 48m2 1e verdieping: ca. 48 m2; Verkoopprijs: € 84.000,-- v.o.n. ex. b.t.w.
Units: 2,4,5,6,7
BG ca. 50 m2 1e verdieping: ca. 50 m2; Verkoopprijs: € 87.500,-- v.o.n. ex. b.t.w.
Units 1,3,8
BG ca. 60m2 1e verdieping: ca 60 m2; Verkoopprijs: € 105.000,-- v.o.n. ex. b.t.w.
Toeslag hoekunit (1, 8, 9, 16): € 5.000,-- v.o.n. ex. b.t.w.

In de verkoopprijzen v.o.n. zijn begrepen:
• Grondkosten/Bouwkosten • Honoraria architect, constructeur, directie, toezicht en makelaar. • Kosten voor het verkrijgen van een bouwvergunning. • De notariskosten die betrekking hebben op de overdracht.
• De verdiepingsvloer met houten trap. • Alle raamkozijnen voorzien van ventilatieroosters in vaste delen en 1 x draai/kiepdeel/Kruipluik in elke unit. • Afvoeren riool en waterleidingen bij toilet.

In de verkoopprijzen v.o.n. zijn niet begrepen: Financieringskosten, kosten die u moet maken voor de financiering van de aankoop/ Meer- en minderwerkopties (indien van toepassing). Meerwerk inzake tekenwerk tekenburo.

• Voornoemde prijzen zijn vrij op naam en exclusief BTW. • Meer- cq minderwerk wordt door de koper besproken met de ontwikkelaar. • Alle aangegeven maten zijn circa maten en bruto maten en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. • LET OP: DE TEKENINGEN WORDEN REGELMATIG GEWIJZIGD IVM. WELSTANDS- EN GEMEENTE EISEN. TOTDAT DE VERGUNNING IS VERLEEND ZIJN ER WIJZIGINGEN IN DE MAATVOERING EN UITSTRALING VAN HET PAND MOGELIJK.

- De ruime parkeergelegenheid op het terrein aan de langszijde van het gebouw. Hierdoor hoeft u uw auto niet in uw unit te parkeren om de buurman langs te laten.
- De hoogte van de sectionaaldeur van 3 meter waardoor u met een caravan/camper of boot op trailer naar binnen kunt rijden.
- De uitstekende isolatie en de onderhoudsvrije materiaalkeuze.
- De keuze van zeer dikke (ca. 25 cm) kalkzandsteen scheidingswanden. Kalkzandsteen ziet er na jaren gebruik nog uitstekend uit en u kunt er stellingen etc. eenvoudig aan bevestigen.
- Het betonnen dak, zodat u er later eenvoudig zonnepanelen of Airco's op kunt plaatsen.
- De kruipruimte onder de begane grondvloer, zodat u later zonder veel hak- en breekwerk nog aanpassingen kunt uitvoeren aan de installatie.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsunit
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
120 m²
In units vanaf
80 m²
Perceel
1 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nijkerk
Sectie
99
Perceel
1
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object